Theses on a related topic (having the same keywords):

pokrm, gastronomy, ingredients, gastronomie, restaurace, traditional cuisine, meal, restaurant, food., tradicni kuchyne, suroviny, jidlo

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

51.
Belohlávková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MARKETINOVÝ MIX VYBRANÉ RESTAURACE

52.
Blažek, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.

53.
Bobulová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení

54.
Drugová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy

55.
Dvorský, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar

56.
Dvořáková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku

57.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden

58.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii

59.
Hrůza, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII

60.
Chovanec, Denis
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Nutriční hodnocení a význam zvěřiny v gastronomii

61.
Jakubička, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza úrovně kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauracích v Brně

62.
Javorka, Radovan
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich role v gastronomii

63.
Jedličková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Zahraniční obchod v praxi | Theses on a related topic

64.
Juhás, Jozef
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Návrh konkurenčních strategií pro zvolený podnik působící v odvětví gastronomie

65.
Kazlouskaya, Anastasiya
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Houby a jejich kulinářské využití

66.
Khripun, Timofey
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, tradice a zvyky arménské národní kuchyně

67.
Köhler, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies under way
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Vliv označení FairTrade na nákupní chování spotřebitelů

68.
Kolomiiets, Nataliia
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Theses on a related topic

69.
Kopuletý, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje

70.
Korkešová, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu

71.
Kuklová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční zelenina v gastronomii

72.
Langpaulová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace

73.
Levická, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu

74.
Masár, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Komparace kvality služeb ve vybraných gastronomických provozovnách

75.
Melkesová, Karla maiden name: Ryšánková
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Úloha čaje v nápojové gastronomii

76.
Motejl, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Zefektivnění marketingové komunikace rodinné firmy BufetCZ | Theses on a related topic

77.
Ondrej, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Zelené koření a jeho využití v gastronomii

78.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady

79.
Plugari, Liudmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti

80.
Rajkovič, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti

81.
Rulíšková, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Dopady onemocnění COVID na dětské zábavní parky | Theses on a related topic

82.
Shpilka, Tetyana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: VYUŽITÍ MARKETINGOVÝCH NÁSTROJŮ V GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍCH

83.
Sidoryk, Zhanna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR

84.
Solomin, Semen
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Národní jídla Ukrajiny

85.
Šoulová, Zora
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Super potraviny v gastronomii

86.
Štefániková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Možnosti strategického rozvoje společnosti Velkeer 1113 s.r.o.

87.
Štohandlová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Inovace v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutriční význam

88.
Švehlíková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Marketingové aktivity restauračních zařízení vybraného regionu

89.
Timár, Boris
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii

90.
Tkáčová, Terézia
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Formy propagace gastronomických zařízení

91.
Tomíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Gastronomie vína a someliérství

92.
Tsyrulina, Liubov
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Systém ochrany spotřebitele v gastronomii

93.
Vančová, Ivona
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza postavení minipivovarů v kulinářské turistice

94.
Veshkurova, Daria
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií ve vybraném penzionu

95.
Vymyslická Mišíková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Vplyv zdieľanej ekonomiky na proces nákupného rozhodovania spotrebiteľov vo vybranej oblasti | Theses on a related topic

96.
Vymyslická Mišíková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Gastronomie při potravinových alergiích