Theses on a related topic (having the same keywords):
pokrm, gastronomy, ingredients, gastronomie, restaurace, traditional cuisine, meal, restaurant, food., tradicni kuchyne, suroviny, jidloKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
51.
Zeithammerová, Edita
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Šéfkuchaři a budoucnost české gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Šéfkuchaři a budoucnost české gastronomie
52.
Bajková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic
53.
Barancová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro rozvoj podnikání | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro rozvoj podnikání | Theses on a related topic
54.
Baranová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
55.
Bazovský, Alexander
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: NOVÉ TRENDY V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII VE VZTAHU K SUROVINÁM
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: NOVÉ TRENDY V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII VE VZTAHU K SUROVINÁM
56.
Behanec, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku
57.
Belohlávková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MARKETINOVÝ MIX VYBRANÉ RESTAURACE
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MARKETINOVÝ MIX VYBRANÉ RESTAURACE
58.
Blažek, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.
59.
Bobulová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
60.
Drugová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
61.
Dvorský, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar
62.
Dvořáková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
63.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
64.
Hlaváček, Šimon
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
65.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
66.
Hrůza, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
67.
Chovanec, Denis
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční hodnocení a význam zvěřiny v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční hodnocení a význam zvěřiny v gastronomii
68.
Jakubička, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza úrovně kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauracích v Brně
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza úrovně kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauracích v Brně
69.
Javorka, Radovan
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich role v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich role v gastronomii
70.
Jedličková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Zahraniční obchod v praxi | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Zahraniční obchod v praxi | Theses on a related topic
71.
Juhás, Jozef
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Návrh konkurenčních strategií pro zvolený podnik působící v odvětví gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Návrh konkurenčních strategií pro zvolený podnik působící v odvětví gastronomie
72.
Kazlouskaya, Anastasiya
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Houby a jejich kulinářské využití
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Houby a jejich kulinářské využití
73.
Khripun, Timofey
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, tradice a zvyky arménské národní kuchyně
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, tradice a zvyky arménské národní kuchyně
74.
Köhler, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Vliv označení FairTrade na nákupní chování spotřebitelů | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Vliv označení FairTrade na nákupní chování spotřebitelů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Vliv označení FairTrade na nákupní chování spotřebitelů | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Vliv označení FairTrade na nákupní chování spotřebitelů | Theses on a related topic
75.
Kolomiiets, Nataliia
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Theses on a related topic
76.
Kopuletý, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje
77.
Korkešová, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
78.
Kuklová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční zelenina v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční zelenina v gastronomii
79.
Langpaulová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace
80.
Levická, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
81.
Masár, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Komparace kvality služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Komparace kvality služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
82.
Melkesová, Karla maiden name: Ryšánková
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Úloha čaje v nápojové gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Úloha čaje v nápojové gastronomii
83.
Motejl, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Zefektivnění marketingové komunikace rodinné firmy BufetCZ | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Zefektivnění marketingové komunikace rodinné firmy BufetCZ | Theses on a related topic
84.
Ondrej, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Zelené koření a jeho využití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Zelené koření a jeho využití v gastronomii
85.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
86.
Plugari, Liudmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
87.
Rajkovič, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti
88.
Rulíšková, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Dopady onemocnění COVID na dětské zábavní parky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Dopady onemocnění COVID na dětské zábavní parky | Theses on a related topic
89.
Shpilka, Tetyana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: VYUŽITÍ MARKETINGOVÝCH NÁSTROJŮ V GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍCH
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: VYUŽITÍ MARKETINGOVÝCH NÁSTROJŮ V GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍCH
90.
Sidoryk, Zhanna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
91.
Solomin, Semen
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Národní jídla Ukrajiny
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Národní jídla Ukrajiny
92.
Šoulová, Zora
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Super potraviny v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Super potraviny v gastronomii
93.
Štefániková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Možnosti strategického rozvoje společnosti Velkeer 1113 s.r.o.
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Možnosti strategického rozvoje společnosti Velkeer 1113 s.r.o.
94.
Štohandlová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Inovace v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutriční význam
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Inovace v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutriční význam
95.
Švehlíková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Marketingové aktivity restauračních zařízení vybraného regionu
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Marketingové aktivity restauračních zařízení vybraného regionu
96.
Timár, Boris
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii
97.
Tkáčová, Terézia
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Formy propagace gastronomických zařízení
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Formy propagace gastronomických zařízení
98.
Tomíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Gastronomie vína a someliérství
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Gastronomie vína a someliérství
99.
Tsyrulina, Liubov
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Systém ochrany spotřebitele v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Systém ochrany spotřebitele v gastronomii
100.
Vančová, Ivona
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza postavení minipivovarů v kulinářské turistice
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza postavení minipivovarů v kulinářské turistice