Theses on a related topic (having the same keywords):
pokrm, gastronomy, ingredients, gastronomie, restaurace, traditional cuisine, meal, restaurant, food., tradicni kuchyne, suroviny, jidloKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Babica, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Spokojenost hostů se službami vybrané restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Spokojenost hostů se službami vybrané restaurace | Theses on a related topic

2.
Baranov, Daniela
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční byliny v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční byliny v gastronomii
3.
Dvořáčková, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
4.
Kosičová, Beáta
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Mléko v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Mléko v gastronomii
5.
Pantůčková, Laura
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
6.
Psota, Adam
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Theses on a related topic
7.
Skoumalová, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: OPTIMALIZACE PROVOZU RESTAURACE ARCHA V OLOMOUCI
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: OPTIMALIZACE PROVOZU RESTAURACE ARCHA V OLOMOUCI
8.
Šebestová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Jedlé květy a jejich využití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Jedlé květy a jejich využití v gastronomii
9.
Dufková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
10.
Haiserová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Theses on a related topic
11.
Skreplová, Lucie maiden name: Skreplova
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu
12.
Strečanský, Marek
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: TEPELNÁ ÚPRAVA POTRAVIN A JEJÍ VLIV NA NUTRIČNÍ HODNOTU
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: TEPELNÁ ÚPRAVA POTRAVIN A JEJÍ VLIV NA NUTRIČNÍ HODNOTU
13.
Blažková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Gastronomické akce - podpora prodeje ve vybrané firmě
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Gastronomické akce - podpora prodeje ve vybrané firmě
14.
Erkol, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
15.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
16.
Flídr, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
17.
Floder, Jaroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
18.
Frýbortová, Nicole
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
19.
Grygová, Anežka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
20.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
21.
Hlaváčová, Kateřina maiden name: Hlaváčová
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
22.
Chmelíčková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
23.
Chumak, Vladyslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
24.
Ježová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii
25.
Juřinová, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Svatební služby rozdílných kultur
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Svatební služby rozdílných kultur
26.
Kevélyová, Rebeka
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
27.
Kozová, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Sýry v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Sýry v gastronomii
28.
Luhová, Lívia
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vývoj jídelních lístků
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vývoj jídelních lístků
29.
Lukůvková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno, jeho význam a použití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno, jeho význam a použití v gastronomii
30.
Maršálková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Management (combination/specialization: Strategic management, Management a rozvoj lidských zdrojů)
Master's thesis defence: Integrovaná marketingová komunikace ve vybrané firmě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Management (combination/specialization: Strategic management, Management a rozvoj lidských zdrojů)
Master's thesis defence: Integrovaná marketingová komunikace ve vybrané firmě | Theses on a related topic
31.
Mertová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozvojová strategie – Vingl restaurant
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozvojová strategie – Vingl restaurant
32.
Mezihorák, Adam maiden name: Mezihorák
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Urban and Regional Development / Urban and Regional Development Management (combination/specialization: Bez zaměření)
Master's thesis defence: Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Urban and Regional Development / Urban and Regional Development Management (combination/specialization: Bez zaměření)
Master's thesis defence: Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky | Theses on a related topic
33.
Moržolová, Sára
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Projekt založení gastronomického podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Projekt založení gastronomického podniku
34.
Münzbergerová, Sabina
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba marketingového plánu | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Marketingový výzkum fiktivní firmy prodávající Microgreens | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Marketingový výzkum fiktivní firmy prodávající Microgreens | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba marketingového plánu | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Marketingový výzkum fiktivní firmy prodávající Microgreens | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Marketingový výzkum fiktivní firmy prodávající Microgreens | Theses on a related topic
35.
Mutlová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sledování kvality služeb v restauračních zařízeních s využitím metody Mystery Shopping
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sledování kvality služeb v restauračních zařízeních s využitím metody Mystery Shopping
36.
Pavlíková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ
37.
Popeláková, Vlasta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
38.
Procházková, Dana maiden name: Halíková
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management
Bachelor's thesis defence: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management
Bachelor's thesis defence: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Theses on a related topic
39.
Prudilová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
40.
Richter, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich místo v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich místo v gastronomii
41.
Slivoníková, Silvia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, tradície a zvyky slovenskej národnej kuchyne
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, tradície a zvyky slovenskej národnej kuchyne
42.
Šancová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Marketingová strategie restaurace Borgeska | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Marketingová strategie restaurace Borgeska | Theses on a related topic
43.
Šťasta, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraných provozoven Ambiente.
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraných provozoven Ambiente.
44.
Tsap, Oksana
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza a porovnání nabídky služeb v různých typech hotelových restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza a porovnání nabídky služeb v různých typech hotelových restaurací | Theses on a related topic
45.
Valná, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Super potraviny v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Super potraviny v gastronomii
46.
Vaverková, Marie
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: NÁVRH KONKURENČNÍCH STRATEGIÍ PRO ZVOLENÝ PODNIK PŮSOBÍCÍ V ODVĚTVÍ GASTRONOMIE
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: NÁVRH KONKURENČNÍCH STRATEGIÍ PRO ZVOLENÝ PODNIK PŮSOBÍCÍ V ODVĚTVÍ GASTRONOMIE
47.
Yukhanov, Danylo
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Oblíbený turistický cíl České republiky – pivovary
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Oblíbený turistický cíl České republiky – pivovary
48.
Zaitseva, Kateryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Bezpečnost potravin a veřejné zdraví v restauracích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Bezpečnost potravin a veřejné zdraví v restauracích | Theses on a related topic
49.
Zeithammerová, Edita
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Šéfkuchaři a budoucnost české gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Šéfkuchaři a budoucnost české gastronomie
50.
Bajková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic