Theses on a related topic (having the same keywords):

bezpecnost potravin, gastronomic establishments, food safety, onemocneni z jidla, haccp (hazard analysis and critical control points), hygienicke standardy, gastronomicke provozovny, kontrolni organy, control authorities, haccp, hygienic standards, foodborne illnesses

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Mlčůchová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů

2.
Nováčková, Soňa
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky

3.
Kazak, Anzhelika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Snídaně světa | Theses on a related topic

4.
Kobylková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM

5.
Musilová, Marika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Živnostenské podnikání a jeho problémy se zaměřením na bezpečnost | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Živnostenské podnikání a jeho problémy se zaměřením na bezpečnost | Theses on a related topic

6.
Žurek, Arne
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V PODNIKU DESIGN HOTEL NOEM ARCH BRNO

7.
Akhmetova, Ademi
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu | Theses on a related topic

8.
Barák, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU

9.
Diviš, Václav
Faculty: AMBIS University
Year: 2008, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Information Technologies and Management
Master's thesis defence: Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace | Theses on a related topic

10.
Konečná, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Alimentární nákazy a jejich zdravotní rizika

11.
Kuftina, Mariia
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Interní audit včetně projektové studie | Theses on a related topic

12.
Mertová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozvojová strategie – Vingl restaurant

13.
Prudilová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii

14.
Vošoust, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Small and Medium Enterprises Management
Bachelor's thesis defence: Audit subsystému řízení kvality ve vybrané firmě | Theses on a related topic

15.
Werlikova, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2007, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Právní aspekty ochrany spotřebitele | Theses on a related topic