Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

bezpecnost potravin, gastronomic establishments, food safety, onemocneni z jidla, haccp (hazard analysis and critical control points), hygienicke standardy, gastronomicke provozovny, kontrolni organy, control authorities, haccp, hygienic standards, foodborne illnesses

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Mlčůchová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů

2.
Nováčková, Soňa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky

3.
Kazak, Anzhelika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Snídaně světa | Práce na příbuzné téma

4.
Kobylková, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM

5.
Musilová, Marika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Živnostenské podnikání a jeho problémy se zaměřením na bezpečnost | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Živnostenské podnikání a jeho problémy se zaměřením na bezpečnost | Práce na příbuzné téma

6.
Žurek, Arne
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: PREVENCE ALIMENTÁRNÍCH NÁKAZ A VYHODNOCENÍ REŽIJNÍCH NÁKLADŮ V PODNIKU DESIGN HOTEL NOEM ARCH BRNO

7.
Akhmetova, Ademi
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu | Práce na příbuzné téma

8.
Barák, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU

9.
Diviš, Václav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Informační technologie a management
Obhajoba diplomové práce: Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace | Práce na příbuzné téma

10.
Konečná, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Alimentární nákazy a jejich zdravotní rizika

11.
Kuftina, Mariia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Interní audit včetně projektové studie | Práce na příbuzné téma

12.
Mertová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Rozvojová strategie – Vingl restaurant

13.
Prudilová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii

14.
Vošoust, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management malého a středního podnikání
Obhajoba bakalářské práce: Audit subsystému řízení kvality ve vybrané firmě | Práce na příbuzné téma

15.
Werlikova, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Právní aspekty ochrany spotřebitele | Práce na příbuzné téma