Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

cheese pairing in gastronomy, cheese, syr, produkce syru, parovani syru v gastronomii, cheese production

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Horváthová, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Kozárek, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Strategický rozvoj Sýrárny ROLS