Theses on a related topic (having the same keywords):

sommelier, wine, piemont, experiental gastronomy, enogastronomie, zazitkova gastronomie, vino, enogastronomy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Arutyunova, Yuliya
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza enogastronomického turismu

2.
Artemova, Evgeniya
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA ROLE SOMMELIÉRA VE STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍCH V BRNĚ

3.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII

4.
Hanáková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR

5.
Huňařová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Marketingová komunikace pro Templářské sklepy Čejkovice

6.
Lukůvková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno, jeho význam a použití v gastronomii

7.
Ovečková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vinařský turismus v podoblasti Velkopavlovická

8.
Štefániková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Možnosti strategického rozvoje společnosti Velkeer 1113 s.r.o.

9.
Timár, Boris
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii

10.
Tomíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Gastronomie vína a someliérství

11.
Wejnarová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ODRŮDY RÉVY VINNÉ A CHARAKTERISTIKA ODRŮDOVÝCH VÍN VE VINAŘSKÉ OBLASTI JIŽNÍ MORAVA

12.
Zimová, Linda
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management
Bachelor's thesis defence: Analýza podnikatelského prostředí v regionech ČR: vinařství v Jihomoravském kraji | Theses on a related topic

13.
Drugová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy

14.
Filip, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Urban and Regional Development / Urban and Regional Development Management (combination/specialization: Bezpečnostní management)
Master's thesis defence: Potenciál výroby přírodních vín v rozvoji Velkopavlovické oblasti | Theses on a related topic

15.
Hrevuš, Ilona
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Návrh strategií pro vinařskou společnost Rajhradské klášterní, s.r.o.

16.
Melicharová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě | Theses on a related topic

17.
Pojezdálová, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza oblíbenosti vín s původem VOC (Vína originálně certifikovaná)

18.
Šup, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2010, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Právní úprava systému výběru spotřební daně | Theses on a related topic

19.
Tóthová, Alina maiden name: Bocková
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2009, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Financial Trades)
Master's thesis defence: Diverzifikácia rizika pri investičnom rozhodovaní s využitím alternatívnych foriem investovania | Theses on a related topic

20.
Uherčíková, Milana
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza a komparácia vinárstva v Modranskom vinohradnickom rajóně

21.
Zhunusbekova, Aina
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Kazašská vína a vinařství