Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

tourism, questionary, cestovni ruch, dotaznik, spotrebitelske chovani, statistiky, consumer behavior, statistics, italsti turiste, italian tourists

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

451.
Zelinka, Egon
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Regionální rozvoj
Obhajoba bakalářské práce: Regionální turistický potenciál kulturního a historického dědictví významného šlechtického rodu Rožmberků | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

452.
Zemánek, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Management a rozvoj lidských zdrojů)
Obhajoba diplomové práce: Máchův kraj optikou cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

453.
Zemek, Zdeněk
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza vlivu památek UNESCO v České republice na cestovní ruch

454.
Zimolková, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu

455.
Zintlová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Bez zaměření)
Obhajoba bakalářské práce: Zámecké zahrady Středočeského kraje a jejich potenciál v cestovním ruchu | Práce na příbuzné téma

456.
Žižlavský, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii