Theses on a related topic (having the same keywords):
criollo, kakaove boby "bean to bar", "bean to bar", degustace, chocolate, cocoa beans, forastero, fair trade, cokolada, degustationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Kaliuzhnaia, Mariia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
2.
Křížková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar" | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar" | Theses on a related topic
3.
Černajová, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
4.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
5.
Ha Ngoc, Hung
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Význam vybraných bylinných čajů ve výživě člověka
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Význam vybraných bylinných čajů ve výživě člověka
6.
Hegrová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza projektu Prague Food Tours | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza projektu Prague Food Tours | Theses on a related topic
7.
Koubková, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Postavení čokolády v současné gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Postavení čokolády v současné gastronomii | Theses on a related topic
8.
Maršálek, Josef
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Moderní použití čokolády v gastronomii, světové trendy a degustace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Moderní použití čokolády v gastronomii, světové trendy a degustace | Theses on a related topic
9.
Mayerová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
10.
Susková, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství | Theses on a related topic
11.
Venikova, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
12.
Artemova, Evgeniya
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA ROLE SOMMELIÉRA VE STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍCH V BRNĚ
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA ROLE SOMMELIÉRA VE STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍCH V BRNĚ
13.
Bělastová, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Corporate Social Responsibility ve velké gastronomické korporaci, společnosti Eurest | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Corporate Social Responsibility ve velké gastronomické korporaci, společnosti Eurest | Theses on a related topic
14.
Bubeníková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína | Theses on a related topic
15.
Cikrt, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Small and Medium Enterprises Management
Bachelor's thesis defence: Marketingový výzkum v praxi | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Small and Medium Enterprises Management
Bachelor's thesis defence: Marketingový výzkum v praxi | Theses on a related topic
16.
Čambalová, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Globálne gastronomické spoločnosti a vplyv na ochranu životného prostredia | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Globálne gastronomické spoločnosti a vplyv na ochranu životného prostredia | Theses on a related topic
17.
Ducký, Vlastimil
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
18.
Hanáková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace kvality produkovaných vín ve vybraném vinařském regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace kvality produkovaných vín ve vybraném vinařském regionu | Theses on a related topic
19.
Helia, Vojtěch
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko | Theses on a related topic
20.
Hilková, Daniela
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam čokolády z gastronomického hlediska
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam čokolády z gastronomického hlediska
21.
Hochmanová, Alžběta
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze | Theses on a related topic
22.
Hrach, Karel
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Principy fair trade podnikání a analýza výsledku v podmínkách českého trhu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Principy fair trade podnikání a analýza výsledku v podmínkách českého trhu | Theses on a related topic
23.
Ivanova, Katsiaryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii | Theses on a related topic
24.
Jirušková, Miroslava maiden name: Böhmová
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Koncept Fair Trade a jeho možnosti v prostředí maloobchodu na území České republiky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Koncept Fair Trade a jeho možnosti v prostředí maloobchodu na území České republiky | Theses on a related topic
25.
Králová, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingové strategie nové firmy Pralinkový club | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingové strategie nové firmy Pralinkový club | Theses on a related topic
26.
Kučerová, Marie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Fair Trade ve světě a v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Fair Trade ve světě a v České republice | Theses on a related topic
27.
Kučerová, Marie
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Marketingové strategie hnutí Fair trade | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Marketingové strategie hnutí Fair trade | Theses on a related topic
28.
Michshenko, Alena
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace bodového hodnocení vín z vinařských oblastí Čechy a Morava | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace bodového hodnocení vín z vinařských oblastí Čechy a Morava | Theses on a related topic
29.
Pavlíčková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro otevření kavárny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro otevření kavárny | Theses on a related topic
30.
Pukhalskaya, Anastassiya
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Marketingová analýza hotelu Ametyst
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Marketingová analýza hotelu Ametyst
31.
Schneider, Christian
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Česká klasická hudba a její vliv na vnímání chuti vína | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Česká klasická hudba a její vliv na vnímání chuti vína | Theses on a related topic
32.
Šturcová, Nicol
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Certifikácia kávy a jej vplyv na konzumentov - príklad SR a ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Certifikácia kávy a jej vplyv na konzumentov - príklad SR a ČR | Theses on a related topic
33.
Štureková, Sanja
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády
Bachelor's thesis defence: Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády
Bachelor's thesis defence: Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
34.
Šulcová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Získávání profesních znalostí u sommelierů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Získávání profesních znalostí u sommelierů | Theses on a related topic