Theses on a related topic (having the same keywords):

kvas, ferment, fermentation, lactic acid bacteria, destilat, kvaseni, bakterie mlecneho kvaseni, ovoce, senzoricka analyza, fruit, sensory analysis

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Helia, Vojtěch
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko | Theses on a related topic Display description

2.
Bubeníková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína | Theses on a related topic

3.
Cimbaľáková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii | Theses on a related topic

4.
Heřmánek, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína | Theses on a related topic

5.
Ježová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii

6.
Kogustova, Viktoriia
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva | Theses on a related topic

7.
Kratochvílová, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu | Theses on a related topic

8.
Lexa, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Analýza spokojenosti zákazníka vybraného podniku stravovacích služeb

9.
Munková, Simona
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Káva jako součást gastronomie

10.
Nagovský, Zdeněk
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu produkce minipivovarů v gastronomických provozech v Jihočeském kraji. | Theses on a related topic

11.
Nová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: České pivní speciály a jejich oblíbenost na trhu | Theses on a related topic

12.
Šebestová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Jedlé květy a jejich využití v gastronomii

13.
Vinceová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie světového pivovarnictví se zaměřením na belgická piva | Theses on a related topic

14.
Dvorský, Rastislav
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza ponuky digestivov | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza ponuky digestivov

15.
Klačanský, Michal
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Senzorické hodnocení míchaných nápojů

16.
Kovácsová, Korina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Porovnanie sushi barov v Prahe | Theses on a related topic

17.
Kruntová, Liliana
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa | Theses on a related topic

18.
Krupka, Michal
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza grappy a její propojení s italskou kuchyní | Theses on a related topic

19.
Křížková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar" | Theses on a related topic

20.
Kuchtová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Uvedení nového destilátu na trh | Theses on a related topic

21.
Procházková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rum a jeho pozice na spotřebitelském trhu | Theses on a related topic

22.
Sekyra, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Fermentace a její využití v gastronomickém provozu | Theses on a related topic

23.
Snášel, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie | Theses on a related topic

24.
Suchý, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v přípravě pokrmů | Theses on a related topic

25.
Škvarka, Rastislav
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Wine Production and Viticulture in the Selected Region | Theses on a related topic

26.
Šmeráková, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Popularita pivních speciálů na českém trhu | Theses on a related topic

27.
Timár, Boris
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii

28.
Trejbal, Marek
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Průzkum potenciálu trhu pro ovocné sushi v Brně

29.
Vybíralíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective | Theses on a related topic

30.
Žižlavský, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii