Theses on a related topic (having the same keywords):

dusevni vykonnost, prevence neurodegenerativnich onemocneni aj, fasting, neurodegenerative disease prevention, healthy diet, aktivni zivotni styl, pust, circadian rhythm, mental performance, kognitivni funkce, zdrava vyziva, cognitive functions, cirkadianni rytmus, active lifestyle

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Součková, Marie maiden name: Prokopová
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v seniorském věku | Theses on a related topic Display description

2.
Mikulčíková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné výživové trendy ve vztahu k předcházení civilizačním chorobám

3.
Tichá, Anežka Drahoslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Vliv zájmového vzdělávání na vybrané parametry kvality života dospělých. | Theses on a related topic

4.
Bedeová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam zdravé výživy v prevenci obezity

5.
Bizubová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Současné světové trendy v sektoru potravin.

6.
Frýbortová, Nicole
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy

7.
Kevélyová, Rebeka
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních

8.
Mesochoridisová, Marcela
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic

9.
Metyšová, Ingrid
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic

10.
Schwarzová, Melanie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka

11.
Škodová, Lucie maiden name: Dolanová
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Financial Trades)
Master's thesis defence: Manažerská životospráva a time-management | Theses on a related topic

12.
Veselá, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Analýza vztahu studentů vysokých škol v Dejvickém kampusu k užívání stimulačních látek při přípravě na zkoušky a jejich skládání | Theses on a related topic

13.
Vicencová, Magda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa dětí od narození do jednoho roku