Počet výsledků: 134
Výsledky se týkají zvoleného oboru GHCRP Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch (bakalářské prezenční jednooborové)Abdulkhalikova, Elvira
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: VLASTNOSTI A DRUHY KÁVY VYUŽÍVANÉ V ČR
Artemova, Evgeniya
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: ANALÝZA ROLE SOMMELIÉRA VE STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍCH V BRNĚ
Arutyunova, Yuliya
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Analýza enogastronomického turismu
Baranov, Daniela
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Méně tradiční byliny v gastronomii
Bazovský, Alexander
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: NOVÉ TRENDY V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII VE VZTAHU K SUROVINÁM
Behanec, David
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku
Bielko, Štefan
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Možnosti propagace stravovacích zařízení v místních podmínkách
Bizubová, Barbora
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Současné světové trendy v sektoru potravin.
Bobulová, Barbora
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
Bohatý, Martin
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Vliv lázeňského cestovního ruchu na rozvoj regionu cestovního ruchu
Bondarenko, Taisiia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Specifika ukrajinské gastronomie
Búriová, Andrea
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Andalusie - atraktivní destinace pro cestovní ruch
Dadová, Klára
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Malý/střední podnikatel v hotelnictví - začátek podnikání
Doležal, Milan
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Risk management v oblasti cestovního ruchu
Drápal, Dominik
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Finanční analýza vybraného podniku
Drgová, Jitka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Trendy v konzumaci náhražek mléka rostlinného původu
Dvorský, Juraj
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Basha Well kočovný pivovar
Dvořáčková, Pavla
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Dvořáčková, Šárka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Inovace služeb v penzionu Zubr
Dvořáková, Pavlína
(obhajoba byla úspěšná)Bakalářské studium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Studijní program: Řízení cestovního ruchuBakalářská práce: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku