Počet výsledků: 191
Výsledky se týkají 2 zvolených oborů/plánů studiaMertová, Veronika
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Rozvojová strategie – Vingl restaurant
Minarčíková, Petronela
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vliv značky na konkurenceschopnost penziónu a restaurace TATRA INN v cestovním ruchu
Mladá, Emma
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Koncentrační tábory a cestovní ruch
Mlčůchová, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
Morávková, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VE VYBRANÉM HOTELU
Moravská, Sandra
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: NOVÉ INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE A KONKURENCESCHOPNOST V CESTOVNÍM RUCHU
Moržolová, Sára
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Projekt založení gastronomického podniku
Munková, Simona
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Káva jako součást gastronomie
Navrátilová, Martina
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: VINAŘSKÁ TURISTIKA JAKO MARKETINGOVÝ NÁSTROJ PRO ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU NA JIŽNÍ MORAVĚ
Nemjóová, Nikola
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: VÝZNAM KOMUNIKACE A MOTIVACE V ROZVOJI HOTELOVÉHO ZAŘÍZENÍ
Nevidzanová, Helena
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: VYHODNOCENÍ PLÁNU STRAVY U SILOVÝCH A VYTRVALOSTNÍCH SPORTOVCŮ V PROGRAMU NUTRIPRO
Nováček, Dominik
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Nováčková, Dita
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Výživové a hygienické aspekty vybraných potravinářských obchodů
Nováčková, Soňa
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky
Novotná, Jana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: RAW strava ve výživě člověka
Novotný, Aleš
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Dopravní obslužnost města Brna
Obleshchuk, Anna
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Analýza tradiční gastronomie s využitím lokálních surovin ve vybraných regionech
Odehnalová, Lenka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Možnosti využití cizrny v jídelníčku dětí předškolního věku
Omarova, Aidana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Korejská kuchyně
Ondráčková, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Analýza vybraného gastronomického a ubytovacího zařízení