Number of results: 191
Results of 2 selected fields/plans of studyOslzlá, Lucie
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2016
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Consumption Basket in the Nutrition and Alimentation for Preschool Children
Ovčiarik, Michal
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Podnikatelský plán chaty Štvanice
Papoušková, Monika
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Podnikatelský plán na založení kavárny Mon Café
Paulátová, Jana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2017
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: The Business Plan for a Family Farm with Agro Tourism
Paulenová, Romana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2022
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Optimalizácia prevádzkovania termálnych kúpel’ov
Pavlíková, Lenka
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ANALYSIS OF GASTRONOMICAL FACILITY "GASTRO U MONIKY" IN BRNO
Pelikánová, Veronika
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2016
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: The Importance of Allergen Labeling in Restaurants and its Economic Impact
Peretić, Matija
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ACCOMMODATION AND GASTRONOMIC ANALYSIS OF VILLA EVA IN CROATIA
Petríková, Karin
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2021
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Sacharidy ve výživě ve vztahu k současným trendům v konzumaci potravin
Pintešová, Miroslava
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Modern, and alternative paths in nutrition and their usage in public food processing facilities
Plechová, Zuzana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza trendů a vliv slevových portálů na rozvoj a kvalitu penzionu a restaurace TATRA INN
Plugari, Liudmila
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
Pojezdálová, Lucia
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza oblíbenosti vín s původem VOC (Vína originálně certifikovaná)
Poledňová, Lucie
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2016
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Influence of Homelessnes on the Perception of Tourist Sites
Porubčanová, Paula
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ANALYSIS OF SELECTED GASTRONOMY FACILITY BIOFARM PRÍRODA STUPAVA
Porubčanová, Pavlína
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Animační programy v českých cestovních kancelářích
Prudilová, Veronika
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Průcha, Dávid
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza kvality poskytovaných služeb ve vybraných barech
Přibilíková, Petra
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: EVALUATION LEVEL OF ACCOMMODATION AND CATERING FACILITIES
Ptáček, Dominik
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: THE POSITION AND IMPORTANCE OF COFFEE DRINKS IN GASTRONOMY