Počet výsledků: 103

Výsledky se týkají zvoleného oboru MHCRP Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářské kombinované jednooborové)
Fakulta
AMBIS vysoká škola, a.s.
Odbor/plán
AMBIS - Gastronomie, hotelnictví a turismus: Management hotelnictví a cestovního ruchu
zahrnout jen obhájené práce

Matyáš, Jan

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Význam kalciferolů a vápníku v lidské výživě

Měcháček, Jiří

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Analýza marketingového mixu vybraného hotelu

Melynicsenko, Valeria

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Marketing communication mix of the selected region

Mikulicová, Kristýna

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Projekt založení cukrárny U Rudolfa

Mlýnková, Romana

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Strategický plán marketingové komunikace vinařství Arcibiskupské zámecké víno Kroměříž s.r.o.

Musilová, Markéta

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Pojištění srovnání pojistných produktů využívaných v cestovním ruchu vybraných pojišťovacích subjektů v České republice

Nedomová, Šárka

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Marketingová komunikace vybraného pivovaru

Novotný, Jiří

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: NÁVRH NA ZALOŽENÍ MALÉHO VINAŘSTVÍ NA MORAVĚ

Pavlík, Dominik

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Kongresové události ve vybraném lázeňském zařízení

Pavlíková, Klára

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Založení ubytovacího zařízení při respektování zásad trvale udržitelného rozvoje

Polivčuková Poslušná, Tereza

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: VEGANSTVÍ JAKO ŽIVOTNÍ STYL

Pospíšilová, Aneta

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Krizový management vybraného podniku v době COVID-19

Poškrobová, Martina

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Itinerár na trase septimy stredovekých banských miest

Rusová, Lenka

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Vliv lyžařského areálu na udržitelnost rozvoje obce: případová studie

Řehulová, Michaela

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Launch nového produktu na trh - doplněk stravy

Savarová, Hana

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Věrnostní programy v cestovním ruchu

Schőnweitzová, Eva

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Vybrané těstoviny a jejich kulinářská úprava ve výživě člověka

Sidoryk, Zhanna

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR

Sroková, Kristína

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Význam komunikace a motivace v rozvoji hotelového zařízení

Strela, Tomáš

(obhajoba byla úspěšná)

Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017

Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bakalárska práca: Analýza marketingového mixu ve vybraném hotelu