Počet výsledků: 103
Výsledky se týkají zvoleného oboru MHCRP Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářské kombinované jednooborové)Horánska, Lucia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Marketingový management ve sportovním cestovním ruchu
Hovorková, Angelika
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie
Hynek, Kristián
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Vliv značky na konkurenceschopnost firmy v cestovním ruchu
Chamaj, Patrik
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Využitie hospodárskych ukazatel’ov pri tvorbe marketingového mixu
Janečková, Michaela
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Lázeňský cestovní ruch v České republice se zaměřením na Jánské lázně
Jelínková, Šárka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: BEZPEČNOST V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU
Ježová, Kateřina
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii
Kačkovič, Branislav
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Marketingová strategie pro vybraný subjekt v odvětví cestovního ruchu
Kaiserová, Mária
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Možnosti archivace růžového vína jako strategická konkurenční výhoda pro malovinaře Stanislava Martinka
Kazarka, Matej
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Veřejné zakázky a jejich místo v ekonomice výživy
Kesegová, Karin
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Sortiment dětské výživy na trhu SR
Kladná, Erika
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Návrh a implementace marketingové strategie ve vybrané společnosti
Klatová, Kateřina
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Specifika cestovního ruchu pro neslyšící
Knobová, Jolana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Založení poradenské firmy v oblasti hygieny gastronomických provozů a školních jídelen
Kohútová, Alžbeta
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Analýza komunikačního mixu vybraného podniku cestovního ruchu
Kohútová, Andrea
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Využití komunikačního mixu u subjektu cestovního ruchu
Kopecká, Kateřina
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: MOŽNOSTI PROPAGACE A KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE PROJEKTU HOTELSTARS
Kopřiva, Pavel
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2015
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Současný Kypr v cestovním ruchu
Kopuletý, David
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje
Korčák, Martin
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Gastronomie, hotelnictví a turismusBakalárska práca: Management hotelového zařízení v době pandemie