Počet výsledků: 57
Výsledky se týkají zvoleného oboru GHCRK Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch (bakalářské kombinované jednooborové)Kovaříková, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: RAW strava
Kudláč, Kristián
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Návrh podnikatelského plánu na založení podniku - rodinný penzion
Langpaulová, Nikola
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Podnikatelský plán na založení restaurace
Málik, Tomáš
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Analýza spokojenosti zákazníka podniku z oblasti ubytování
Melkesová, Karla
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Úloha čaje v nápojové gastronomii
Minarčíková, Petronela
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vliv značky na konkurenceschopnost penziónu a restaurace TATRA INN v cestovním ruchu
Mladá, Emma
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Koncentrační tábory a cestovní ruch
Mlčůchová, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
Moravská, Sandra
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: NOVÉ INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE A KONKURENCESCHOPNOST V CESTOVNÍM RUCHU
Navrátilová, Martina
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: VINAŘSKÁ TURISTIKA JAKO MARKETINGOVÝ NÁSTROJ PRO ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU NA JIŽNÍ MORAVĚ
Nováčková, Dita
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Výživové a hygienické aspekty vybraných potravinářských obchodů
Nováčková, Soňa
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky
Odehnalová, Lenka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Možnosti využití cizrny v jídelníčku dětí předškolního věku
Oslzlá, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Paulátová, Jana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Návrh podnikatelského plánu na založení rodinné farmy s agroturistikou
Plechová, Zuzana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Analýza trendů a vliv slevových portálů na rozvoj a kvalitu penzionu a restaurace TATRA INN
Pojezdálová, Lucia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Analýza oblíbenosti vín s původem VOC (Vína originálně certifikovaná)
Poledňová, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vliv bezdomovectví na percepci turistických lokalit
Prudilová, Veronika
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Pushkina, Anastasia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Vegetariánská gastronomie