Počet výsledků: 191
Výsledky se týkají 2 zvolených oborů/plánů studiaKalinová, Jitka
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Exotické ovoce v gastrronomii
Kaplan, Pavel
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Tradiční česká gastronomie v restauracích
Karasová, Adriana
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Výživa při onemocnění diabetes mellitus u dospělé populace
Kazlouskaya, Anastasiya
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2021
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Houby a jejich kulinářské využití
Kedroňová, Marie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2016
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Výživa lidí s onemocněním celiakie
Khripun, Timofey
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2022
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Charakteristika, tradice a zvyky arménské národní kuchyně
Kletzlová, Caroline
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Inovace a jejich zavádění v hotelu Relax
Kobylková, Anna
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Kogustova, Viktoriia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2023
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Kollárová, Alexandra
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Souvislost výživy s rakovinou orgánů trávicí soustavy
Kollárová, Karin
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Význam a využití dělené stravy v gastronomii
Kos, Josef
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: MONITORING VODY URČENÉ PRO LIDSKOU SPOTŘEBU, TRENDY V OBLASTI VOD
Kosičová, Beáta
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Mléko v gastronomii
Kostelný, Adam
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2020
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Medovina - výroba a její využití.
Koudela, Michal
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Plán modernizace stávajícího gastronomického zařízení – hostinec SLUNEČNICE
Kovalančíková, Lucia
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: MIXOLOGIE – PŘÍPRAVA VYBRANÝCH MÍCHANÝCH NÁPOJŮ A JEJICH UPLATNĚNÍ V GASTRONOMII
Kovaříková, Lucie
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2017
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: RAW strava
Kozák, Matej
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Možnosti výroby piva
Kozová, Aneta
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2019
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: Sýry v gastronomii
Kráčmarová, Monika
(obhajoba byla úspěšná)Bakalárske štúdium, AMBIS vysoká škola, a.s., 2018
Študijný program: Řízení cestovního ruchuBakalárska práca: VYUŽITÍ OUTSOURCINGU V HOTELU CLARION CONGRES HOTEL OLOMOUC