Number of results: 134
Results of the selected field of study GHCRP Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch (Bachelor's degree programme, full-time study mode, single-subject)Nevidzanová, Helena
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: EVALUATION OF FOOD PLAN FOR FORCE AND ENDURANCE SPORTSMEN WITH NUTRIPRO PROGRAMME
Nováček, Dominik
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2021
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Zrání masa a jeho využití v gastronomii
Novotná, Jana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: RAW strava ve výživě člověka
Novotný, Aleš
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Dopravní obslužnost města Brna
Obleshchuk, Anna
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2022
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza tradiční gastronomie s využitím lokálních surovin ve vybraných regionech
Omarova, Aidana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2022
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Korejská kuchyně
Ondráčková, Lucie
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza vybraného gastronomického a ubytovacího zařízení
Ovčiarik, Michal
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Podnikatelský plán chaty Štvanice
Papoušková, Monika
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Podnikatelský plán na založení kavárny Mon Café
Paulenová, Romana
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2022
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Optimalizácia prevádzkovania termálnych kúpel’ov
Pavlíková, Lenka
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ANALYSIS OF GASTRONOMICAL FACILITY "GASTRO U MONIKY" IN BRNO
Pelikánová, Veronika
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2016
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: The Importance of Allergen Labeling in Restaurants and its Economic Impact
Peretić, Matija
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ACCOMMODATION AND GASTRONOMIC ANALYSIS OF VILLA EVA IN CROATIA
Petríková, Karin
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2021
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Sacharidy ve výživě ve vztahu k současným trendům v konzumaci potravin
Pintešová, Miroslava
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Modern, and alternative paths in nutrition and their usage in public food processing facilities
Plugari, Liudmila
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2019
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
Porubčanová, Paula
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: ANALYSIS OF SELECTED GASTRONOMY FACILITY BIOFARM PRÍRODA STUPAVA
Porubčanová, Pavlína
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Animační programy v českých cestovních kancelářích
Průcha, Dávid
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2020
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: Analýza kvality poskytovaných služeb ve vybraných barech
Přibilíková, Petra
(the defence was successful)Bachelor's Studies, AMBIS University, 2018
Programme: Řízení cestovního ruchuBachelor's thesis: EVALUATION LEVEL OF ACCOMMODATION AND CATERING FACILITIES