Management hotelnictví a lázeňství (navazující kombinovaný se specializací)

1. ročník
1. semestr
AMBIS:C_EK114 Mikroekonomie • 93 %
AMBIS:C_EK115 Finanční řízení podniku • 93 %
AMBIS:C_JA140 Anglický jazyk • 93 %
AMBIS:C_MG130 Metody výzkumu • 93 %
AMBIS:C_HO116 Ekonomika hotelu • 86 %
AMBIS:C_HO120 Procesní modelování • 83 %
AMBIS:C_HO105 Hotelové inženýrství • 38 %
AMBIS:C_EK113 Makroekonomie pro magisterské studium • 31 %
AMBIS:C_JA130 Anglický jazyk • 31 %
AMBIS:C_MG126 Strategické řízení • 31 %
AMBIS:C_CR116 Management cestovního ruchu • 28 %
AMBIS:C_MT109 Aplikovaná statistika • 21 %
2. semestr
AMBIS:C_EK116 Manažerské účetnictví • 67 %
AMBIS:C_HO132 Praxe • 33 %
AMBIS:C_HO165 Enogastronomie • 33 %
AMBIS:C_HO179 Gastronomické koncepty • 33 %
2. ročník
3. semestr
AMBIS:C_HO117 Hotelové informační systémy • 100 %
AMBIS:C_HO165 Enogastronomie • 83 %
AMBIS:C_CR172 Řízení lázeňství a wellness • 63 %
AMBIS:C_EK120 Veřejné finance • 63 %
AMBIS:C_EK122 Kvantitativní metody v řízení • 63 %
AMBIS:C_HO178 Aktuální trendy v hotelnictví a lázeňství • 63 %
AMBIS:C_MG132 Psychologie trhu a chování spotřebitele • 63 %
AMBIS:C_SZ108 Předstátnicový seminář • 63 %
AMBIS:C_SZ109 Diplomová práce • 63 %
AMBIS:C_HO132 Praxe • 46 %
AMBIS:C_HO179 Gastronomické koncepty • 46 %
AMBIS:C_MA139 Digitální marketing • 46 %
AMBIS:C_EK116 Manažerské účetnictví • 38 %
AMBIS:C_EK119 Controlling • 38 %
AMBIS:C_EK121 Veřejné finance a územní samosprávy • 38 %
AMBIS:C_HO116 Ekonomika hotelu • 38 %
AMBIS:C_HO177 Revenue a yield management v hotelnictví a gastronomii • 38 %
AMBIS:C_MG129 Psychologie a sociologie trhu • 38 %
AMBIS:C_MG131 Projektové řízení • 38 %
AMBIS:C_SZ106 Předstátnicový seminář • 38 %
AMBIS:C_SZ107 Seminář k DP • 33 %

Údaje byly předpočítány: 13. 12. 2025 10:42

Všechny obory fakulty