Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářský prezenční jednooborový)

1. ročník
1. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. semestr
AMBIS:PBP_HHS Hotel a hotelové služby • 100 %
AMBIS:PBP_MAKH Makroekonomie • 100 %
AMBIS:PBP_MARH Marketing • 100 %
AMBIS:PBP_STAH Statistika • 82 %
AMBIS:PBP_AJ2H Anglický jazyk II • 62 %
AMBIS:PBP_UCLD Úvod do civilní letecké dopravy • 62 %
AMBIS:PBP_UVGA Úvod do gastronomie • 32 %
2. ročník
3. semestr
AMBIS:PBP_ERPHCR Ekonomika řízení podniku hotelnictví a cestovního ruchu • 97 %
AMBIS:PBP_NJ1H Německý jazyk I • 97 %
AMBIS:PBP_POIN Podniková informatika • 93 %
AMBIS:PBP_DEMA Destinační management • 86 %
AMBIS:PBP_BCLDM Bezpečnost civilní letecké dopravy • 62 %
AMBIS:PBP_SNG Sommeliérství a nápojová gastronomie • 41 %
AMBIS:PBP_MIKH Mikroekonomie • 38 %
AMBIS:PBP_ZOPH Základy odborné práce • 21 %
AMBIS:PBP_AJ1H Anglický jazyk I • 14 %
4. semestr
AMBIS:PBP_GCR Geografie cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:PBP_MDHCR Management dopravy v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:PBP_MOPH Metodologie odborné práce • 100 %
AMBIS:PBP_ZAUCH Základy účetnictví • 100 %
AMBIS:PBP_NJ2H Německý jazyk II • 92 %
AMBIS:PBP_LPRCS Letecké podniky, rozdělení, činnost a služby • 65 %
AMBIS:PBP_AJ2H Anglický jazyk II • 23 %
AMBIS:PBP_STAH Statistika • 23 %
AMBIS:PBP_ZMTP Zoo, muzea a tematické parky • 23 %
3. ročník
5. semestr
AMBIS:PBP_FITRH Finanční trhy • 100 %
AMBIS:PBP_HGP Hotelový a gastronomický provoz • 100 %
AMBIS:PBP_LBG Legislativa a bezpečnost v gastronomii • 100 %
AMBIS:PBP_MKOSH Management kvality a ochrana spotřebitele v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:PBP_BASE Bakalářský seminář • 96 %
AMBIS:PBP_RLSCD Rezervační a logistické systémy v civilní letecké dopravě a navazujících službách • 69 %
AMBIS:PBP_DSCR Dopravní služby v cestovním ruchu • 27 %
AMBIS:PBP_MOPE Moderní personalistika • 27 %
AMBIS:PB_OPH Odborná praxe • 15 %
AMBIS:PBP_DEMA Destinační management • 12 %

Údaje byly předpočítány: 13. 12. 2025 10:42

Všechny obory fakulty