Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářský prezenční jednooborový)
1. ročník
1. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. ročník
3. semestr
Žádné údaje k dispozici.
4. semestr
AMBIS:BB_OPH Odborná praxe • 100 %
AMBIS:BBP_GCR Geografie cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MDHCR Management dopravy v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MOPH Metodologie odborné práce • 100 %
AMBIS:BBP_NJ2H Německý jazyk II • 100 %
AMBIS:BBP_SUGA Suroviny v gastronomii • 100 %
AMBIS:BBP_ZAUCH Základy účetnictví • 100 %
AMBIS:BBP_NAVI Nauka o víně • 50 %
3. ročník
5. semestr
AMBIS:BBP_BASEH Bakalářský seminář • 100 %
AMBIS:BBP_FITRH Finanční trhy • 100 %
AMBIS:BBP_HGP Hotelový a gastronomický provoz • 100 %
AMBIS:BBP_LBG Legislativa a bezpečnost v gastronomii • 100 %
AMBIS:BBP_MKOSH Management kvality a ochrana spotřebitele v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_SHP Senzorické hodnocení potravin • 100 %
AMBIS:BBP_NSG Netradiční suroviny v gastronomii • 50 %
6. semestr
AMBIS:BBP_BAPRH Bakalářská práce • 100 %
AMBIS:BBP_ITDO2 IT dovednosti II • 100 %
AMBIS:BBP_MLSP Management lázeňských služeb a průvodcovství • 100 %
AMBIS:BBP_PUSY Putování za sýry • 50 %
Údaje byly předpočítány: 13. 12. 2025 10:42