Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářský prezenční jednooborový)
1. ročník
1. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. ročník
3. semestr
AMBIS:BBP_DEMA Destinační management • 100 %
AMBIS:BBP_ERPHCR Ekonomika řízení podniku hotelnictví a cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MIKH Mikroekonomie • 100 %
AMBIS:BBP_NJ1H Německý jazyk I • 100 %
AMBIS:BBP_POIN Podniková informatika • 100 %
AMBIS:BBP_SNG Sommeliérství a nápojová gastronomie • 100 %
AMBIS:BBP_AJ1H Anglický jazyk I • 33 %
AMBIS:BBP_POBE Potravinová bezpečnost • 33 %
4. semestr
AMBIS:BBP_GCR Geografie cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MDHCR Management dopravy v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MOPH Metodologie odborné práce • 100 %
AMBIS:BBP_SUGA Suroviny v gastronomii • 100 %
AMBIS:BBP_ZAUCH Základy účetnictví • 100 %
AMBIS:BB_OPH Odborná praxe • 67 %
AMBIS:BBP_NJ2H Německý jazyk II • 67 %
AMBIS:BBP_MLSP Management lázeňských služeb a průvodcovství • 33 %
AMBIS:BBP_NAVI Nauka o víně • 33 %
3. ročník
5. semestr
AMBIS:BBP_BASEH Bakalářský seminář • 100 %
AMBIS:BBP_FITRH Finanční trhy • 100 %
AMBIS:BBP_HGP Hotelový a gastronomický provoz • 100 %
AMBIS:BBP_LBG Legislativa a bezpečnost v gastronomii • 100 %
AMBIS:BBP_MKOSH Management kvality a ochrana spotřebitele v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_NSG Netradiční suroviny v gastronomii • 67 %
AMBIS:BBP_SHP Senzorické hodnocení potravin • 67 %
6. semestr
AMBIS:BBP_BAPRH Bakalářská práce • 100 %
AMBIS:BBP_ITDO2 IT dovednosti II • 100 %
AMBIS:BBP_MLSP Management lázeňských služeb a průvodcovství • 67 %
AMBIS:BBP_PUSY Putování za sýry • 67 %
AMBIS:BB_OPH Odborná praxe • 33 %
AMBIS:BBP_AJ2H Anglický jazyk II • 33 %
AMBIS:BBP_NJ2H Německý jazyk II • 33 %
Údaje byly předpočítány: 5. 4. 2025 10:40