Management hotelnictví a cestovního ruchu (bakalářský prezenční jednooborový)

1. ročník
1. semestr
Žádné údaje k dispozici.
2. semestr
AMBIS:BBP_AJ2H Anglický jazyk II • 100 %
AMBIS:BBP_HHS Hotel a hotelové služby • 100 %
AMBIS:BBP_MARH Marketing • 100 %
AMBIS:BBP_STAH Statistika • 80 %
AMBIS:BBP_MAKH Makroekonomie • 60 %
AMBIS:BBP_RAVY Racionální výživa • 60 %
AMBIS:BBP_UVGA Úvod do gastronomie • 60 %
2. ročník
3. semestr
AMBIS:BBP_DEMA Destinační management • 100 %
AMBIS:BBP_ERPHCR Ekonomika řízení podniku hotelnictví a cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MIKH Mikroekonomie • 100 %
AMBIS:BBP_NJ1H Německý jazyk I • 100 %
AMBIS:BBP_POIN Podniková informatika • 100 %
AMBIS:BBP_SNG Sommeliérství a nápojová gastronomie • 100 %
AMBIS:BBP_AJ1H Anglický jazyk I • 33 %
AMBIS:BBP_BASEH Bakalářský seminář • 33 %
AMBIS:BBP_POBE Potravinová bezpečnost • 33 %
4. semestr
AMBIS:BBP_GCR Geografie cestovního ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MDHCR Management dopravy v hotelnictví a cestovním ruchu • 100 %
AMBIS:BBP_MOPH Metodologie odborné práce • 100 %
AMBIS:BBP_NJ2H Německý jazyk II • 100 %
AMBIS:BBP_SUGA Suroviny v gastronomii • 100 %
AMBIS:BBP_ZAUCH Základy účetnictví • 100 %
AMBIS:BB_OPH Odborná praxe • 33 %
AMBIS:BBP_MLSP Management lázeňských služeb a průvodcovství • 33 %
AMBIS:BBP_NAVI Nauka o víně • 33 %

Údaje byly předpočítány: 22. 6. 2024 10:38

Všechny obory fakulty