AMBIS BBRNMHCRP Management hotelnictví a cestovního ruchu
Název anglicky: Hotel and tourism management
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-MHCR Management hotelnictví a cestovního ruchu

Povinné předměty

1. semestr

Kód Název Garant Ukončení Rozsah Kreditů Semestr Profilace
AMBIS:BBP_AJ1HAnglický jazyk I P. Minaříkováz 0/24/0 24h cvičení za semestr.3 1-
AMBIS:BBP_CERUHCestovní ruch K. Mrkvovázk 24/12/0 24h přednášek a 12h cvičení za semestr.5 1-
AMBIS:BBP_MANHManagement T. Jeřábekzk 24/12/0 24h přednášek a 12h cvičení za semestr.5 1-
AMBIS:BBP_MIKHMikroekonomie V. Linhartovázk 24/12/0 24h přednáška + 12h cvičení.5 1-
AMBIS:BBP_ZAPRHZáklady práva D. Sehnálekz 24/12/0 24h přednášek a 12h cvičení za semestr.5 1-
AMBIS:BBP_ZOPHZáklady odborné práce I. Zadražilováz 6/0/0 6h přednášek za semestr + e-learning.5 1-
28 kreditů

2. semestr

Kód Název Garant Ukončení Rozsah Kreditů Semestr Profilace
AMBIS:BBP_AJ2HAnglický jazyk II P. Minaříkováz 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 2-
AMBIS:BBP_HHSHotel a hotelové služby Ľ. Šebovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 2-
AMBIS:BBP_ITDO2IT dovednosti II M. Křápekz 2/0/0 2h přednášek + elearning.4 2-
AMBIS:BBP_MAKHMakroekonomie V. Linhartovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 2-
AMBIS:BBP_MARHMarketing A. Kiráľovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 2-
AMBIS:BBP_STAHStatistika M. Křápekzk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 2-
27 kreditů

3. semestr

Kód Název Garant Ukončení Rozsah Kreditů Semestr Profilace
AMBIS:BBP_DEMADestinační management A. Kiráľovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 6P
AMBIS:BBP_ERPHCREkonomika řízení podniku hotelnictví a cestovního ruchu Ľ. Šebovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 6P
AMBIS:BBP_NJ1HNěmecký jazyk I P. Minaříkováz 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 3P
AMBIS:BBP_POINPodniková informatika T. Jeřábekzk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 3P
18 kreditů

Volitelné předměty

3. semestr

Kód Název Garant Ukončení Rozsah Kreditů Semestr Profilace
AMBIS:BBP_SNGSommeliérství a nápojová gastronomie M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 3-
AMBIS:BBP_POBEPotravinová bezpečnost M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 3-
10 kreditů

4. semestr

Kód Název Garant Ukončení Rozsah Kreditů Semestr Profilace
AMBIS:BBP_NAVINauka o víně M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 4-
AMBIS:BBP_SUGASuroviny v gastronomii K. Šustováz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 4-
10 kreditů