AMBIS BBRNMHCRP Hotel and tourism management
Name in Czech: Management hotelnictví a cestovního ruchu
bachelor's full-time single-subject, language of instruction: Czech Czech
Included in the programme: AMBIS B-MHCR Hotel and tourism management

Semester 2

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_AJ2HEnglish language II P. Minaříkováz 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 - P
AMBIS:BBP_HHSHotel and hotel services Ľ. Šebovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 - P
AMBIS:BBP_ITDO2IT Skills II M. Křápekz 2/0/0 2h přednášek + elearning.4 - P
AMBIS:BBP_MAKHMacroeconomics V. Linhartovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 - P
AMBIS:BBP_MARHMarketing A. Kiráľovázk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 - P
AMBIS:BBP_STAHStatistics M. Křápekzk 24/12/0 24h přednášek + 12h cvičení za semestr.5 - P
27 credits

Semester 3

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_POBEFood safety M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
AMBIS:BBP_SNGSommelier and beverage gastronomy M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
AMBIS:PBK_AJ3MHEnglish III P. Minaříkováz 0/10/0 10h cvičení za semestr.3 - -
13 credits

Semester 4

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_NAVIThe science of wine M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
AMBIS:BBP_SUGARaw materials in gastronomy K. Šustováz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
10 credits