Průchod studijním plánem
AMBIS BBRNMHCRP Management hotelnictví a cestovního ruchu
Název anglicky: Hotel and tourism management
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština![čeština čeština](/pics/flags_svg/cz.svg)
Zahrnut v programu: AMBIS B-MHCR Management hotelnictví a cestovního ruchu
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-MHCR Management hotelnictví a cestovního ruchu
2. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
AMBIS:BBP_AJ2H | Anglický jazyk II | z | 3 | - | P |
AMBIS:BBP_HHS | Hotel a hotelové služby | zk | 5 | - | P |
AMBIS:BBP_ITDO2 | IT dovednosti II | z | 4 | - | P |
AMBIS:BBP_MAKH | Makroekonomie | zk | 5 | - | P |
AMBIS:BBP_MARH | Marketing | zk | 5 | - | P |
AMBIS:BBP_STAH | Statistika | zk | 5 | - | P |
27 kreditů |
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
AMBIS:BBP_POBE | Potravinová bezpečnost | z | 5 | - | V |
AMBIS:BBP_SNG | Sommeliérství a nápojová gastronomie | z | 5 | - | V |
AMBIS:PBK_AJ3MH | Anglický jazyk III | z | 3 | - | - |
13 kreditů |
4. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
AMBIS:BBP_NAVI | Nauka o víně | z | 5 | - | V |
AMBIS:BBP_SUGA | Suroviny v gastronomii | z | 5 | - | V |
10 kreditů |