Údaje předmětů z období:Winter 2024Summer 2025
AMBIS BBRNCRP Tourism
Name in Czech: Cestovní ruch
bachelor's full-time single-subject, language of instruction: Czech Czech
Included in the programme: AMBIS B-CR Tourism

Compulsory courses

1. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
AMBIS:BBP_AJ1CEnglish language I P. Minaříkováz 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 1-
AMBIS:BBP_EKOEconomics M. Šumpíkovázk 24/24/0 24h přednášek a 24h cvičení za semestr.6 1-
AMBIS:BBP_UVSTUIntroduction to the study I. Zadražilováz 4/0/0 4h přednášek za semestr.1 1-
AMBIS:BBP_ZOPIntroduction to Academic Writing I. Zadražilováz 6/0/0 6h přednášek za semestr + e-learning.4 1-
14 credits

3. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
AMBIS:BBP_AJ3CEnglish language III -z 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 3-
AMBIS:BBP_GCRGeography of tourism J. Ježekzk 0/05 3-
AMBIS:BBP_MARMarketing J. Majerovázk 24/12/0 24h přednáška + 12h cvičení.5 3-
AMBIS:BBP_PCR -- 0/0- 3-
13 credits

Povinně volitelné jazyky

3. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
AMBIS:BBP_SJ1C -- 0/0- 3-
0 credits

Elective courses

2. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
AMBIS:BBP_UCLDIntroduction to civil air transport P. Šlechtaz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 2-
AMBIS:BBP_UVGAIntroduction to gastronomy K. Šustovázk 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 2-
10 credits

3. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
AMBIS:BBP_BCLDM -- 0/0- 3-
AMBIS:BBP_NSGNon-traditional ingredients in gastronomy -zk 0/24/0 24h cvičení za semestr.5 3-
5 credits