Údaje předmětů z období:Winter 2024Summer 2025
AMBIS BBRNMHCRP Hotel and tourism management
Name in Czech: Management hotelnictví a cestovního ruchu
bachelor's full-time single-subject, language of instruction: Czech Czech
Included in the programme: AMBIS B-MHCR Hotel and tourism management

Semester 3

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_POBEFood safety M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
AMBIS:BBP_SNGSommelier and beverage gastronomy M. Fišeraz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
AMBIS:PBK_AJ3MHEnglish III P. Minaříkováz 0/10/0 10h cvičení za semestr.3 - PV
13 credits

Semester 4

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_NAVIThe science of wine M. Fišerazk 0/24/0 24h cvičení za semestr.5 - V
AMBIS:BBP_NJ2HGerman language II P. Minaříkováz 0/20/0 20h cvičení za semestr.3 - PV
AMBIS:BBP_SUGARaw materials in gastronomy K. Šustováz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
13 credits

Semester 6

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Profile Cat. Requirement
AMBIS:BBP_PUSYTraveling for cheese K. Šustováz 36/0/0 36h přednášek za semestr.5 - V
5 credits